responsive design image

WEBSITE LIVE MET ALLERLEI ZOETIGHEDEN:JELKASTASTE!

Jelka heeft in de afgelopen jaren haar eigen repertoire opgebouwd in het maken van allerlei lekkernijen en wil haar bezoekers daar graag van mee laten genieten. Op haar nieuwe website staan haar gezellige, leuke en vooral lekkere huisgemaakte taarten, cupcakes, zoete en hartige hapjes, welke ze eenvoudig zelf beheert met het makkelijk Sitefit CMS.
www.jelkastaste.nl
responsive design image

NIEUWE WEBSITE VOOR JORIS MAAS FOTOGRAFIE

Met veel plezier hebben we de nieuwe website voor fotograaf Joris Maas verzorgd. We hebben het ontwerp gemaakt naar zijn wensen en met ons CMS kan Joris makkelijk zijn eigen website beheren en zijn portfolio bijhouden.
www.jorismaas.nl
responsive design image

RECEPTEN VOLGEN VAN EEN GETALENTEERDE HOBBYKOK

Yanto is een serieuze hobbykok die al jarenlang inspirerende internationale gerechten bedenkt. Het is zijn passie en die wil hij graag delen met de mensen die daar al een hele lang tijd om vroegen. Nu is het zover, Yanto is online! Met het makkelijke CMS van sitefit.nl plaatst hij alle gerechten razendsnel op zijn nieuwe website als inspiratie voor zijn fans.
www.kokenmetyanto.nl
responsive design image

WEBSITE & APPLICATIE ONTWIKKELING VOOR DEAL4FOOD.NL

Deal4food is een nieuwe en innovatieve marketingtool voor restauteurs waarmee ze extra gasten kunnen werven en binden. Sitefit is intensief betrokken geweest bij de conceptontwikkeling en heeft het design en de gehele ontwikkeling verzorgd van de front-end en de back-end zoals de website met CMS, restaurateur sectie en de manageapplication.
www.deal4food.nl
responsive design image

BETAVERSIE VOOR CARCOUPON.NL GELANCEERD

CarCoupon is een nieuw initiatief van een jong bedrijf. Voor het werven van deelnemende bedrijven wilden zij graag een beta versie van de homepage. Dit gebruiken zij dagelijks in hun presentaties. Sitefit heeft met veel plezier het design en de ontwikkeling voor haar rekening genomen. Momenteel werken we hard aan de live versie waarin alle functionaliteiten zullen werken.
www.carcoupon.nl
responsive design image

NIEUWE WEBSITE VOOR JOHN SCHRAMA MAKELAARS

John Schrama Huisvesting is gespecialiseerd in huisvesting en richt zich met name op huur, verhuur, aankoop en verkoop van luxe panden. Hiervoor wilde hij een strakke en chique website waarin de bezoeker niet verzeild kan raken in allerlei verschillende pagina's. Sitefit ontwikkelde de website en Jonh Schrama kan zelf zijn website bijhouden met het makkelijke CMS.
www.johnschrama.nl
BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP: INFO@SITEFIT.NL